Uudet kotisivut

IMG_4441-Pano2

Tervetuloa uusille kotisivuilleni! On ollut antoisaa rakentaa uudestaan pohja omalle porfoliolleni. Mielestäni tämä oli hyvä aika tehdä uudet sivut, kun kuvaaminen on vienyt miehen muutenkin mennessään. Oli aika kehittää tätäkin osa-aluetta.

Sinulle sivujani selaava, avautuu näkymä minun näköiseeni portfolioon. Ainakin toivon että se olisi omansalainen. Ellei näin ole, toivottavasti tulevina vuosina tyylini alkaisi erottua kuvien valtavirrasta.  Tavoitteena on ollut tähän saakka tehdä omaa juttua ja sen mielestäni olen saanut aika hyvin toteutumaan. Välillä katson muidenkin kuvaajien jälkeä, jotta saan inspiraatiota omaan tekemiseeni.

Pitkään kypsynyt ajatus blogin aloittamisesta johti nyt siihen, että aion jatkossa kirjoittaa lyhyesti mietteitäni kuvausten jälkeen tänne. Se on minulle varsin suuri haaste, koska en ole koskaan ollut hyvä kirjoittamaan ajatuksia ylös. Uskon kuitenkin, että toisinaan epämukavuusalueella olo on varsin kasvattavaa.

IMG_4131Ihanaa kevättä!

-Jonne

 

 

Ps. Toivottavasti näemme kuvausten merkeissä, juurikin sinun kanssasi!