Kesän avaus

IMG_2661

Häitä kuvaavana odotan aina innolla  vuoden ensimmäisiä kesähäitä. Vaikka jo tämän vuoden puolella pääsinkin ikuistamaan talvihäitä, on kuitenkin kesähäät ihan oma maailmansa. Alkukesä on ollut poikkeuksellisen lämmin, aivan päinvastainen mitä vuosi sitten tähän aikaan. Ensimmäinen hääkeikkani sattui jo mukavasti toukokuulle. Keli oli täydellinen, joten mikäs siinä oli juhliessa upeaa hääparia.

Sateen uhka siis tuskin kellään tuli mieleen, mutta kuvaajan näkökulmasta pilvettömältä taivaalta loistava aurinko ei ole se paras vaihtoehto, koska valo on liian kova. Ei pidä valittaa kun ei kuitenkaan sada 😊 Juhlapaikkana oli Lehmonkärjen Ometta, Asikkalassa. Pidän erityisen paljon tämän kaltaisista vanhoista, mutta remontoiduista rakennuksista. Ometta on entinen kivinen navetta, joka tyyliltään sopii hääjuhliin todella hienosti! Ruoka oli maittavaa ja se sai myös kuvaajalta täydet pisteet. Kiitos siitä, loppuilta meni mukavasti kuvatessa vatsa täynnä. Musiikista vastasi bändi, joka soitti aiheeseen sopivia covereita. Itse viihdyn erityisen hyvin häissä jossa on live-musiikkia. Tuttujen kappaleiden tahdissa kuvaamisen mukavuus korostuu kummasti! Perinteisiltä hääleikeiltä ei pystynyt välttymään näissäkään häissä, mutta menisiväthän juhlat liian yksipuoliseksi jos kimppua ja sukkanauhaa ei heitettäisi tai sulhanen jätettäisiin ryöstämättä.

 

IMG_0387.jpg

Sen lisäksi että saan tehdä hääkuvauksia, on vähintään yhtä tärkeää saada kemiat toimimaan hääparin kanssa päivän aikana. Niin kävi tälläkin kertaa. Onnea vielä Anna-Liisa ja Antti!  Toivon että jotain osviittaa minusta saa selaten ja lukien kotisivujeni tekstejä tai ensitapaamisen yhteydessä. Jään enemmän kuin innolla odottamaan muitakin kesän hääkuvauksia. Voin tällä hetkellä iloita että minulta on varattu myös jo ensi vuoden hääkeikkoja. Ole siis ajoissa sinäkin varaamassa minut kuvaamaan 😉

IMG_0610

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.