Juhlahumua

Alkukesän helteiden jatkuessa jatkuivat myös osaltani hääkuvaukset. En pahemmin pidä helteistä, mutta nyt olen niistä nauttinut uudella tavalla. Kuvatessa se toki edelleenkin tuottaa tuskaa. No jokatapauksessa, upea keli takaa omalta osaltaan hääparin sekä juhlavieraiden tyytyväisyyden.

Olin toukokuussa kaksissa häissä kuvaajana, niistä jälkimmäinen vietettiin Ravintola Lokissa. Erilaiset lokaatiot tuovat mukavaa vaihtelua, joskin myös omat haasteensa. Haasteet saavat aikaan kuitenkin motivaatiota onnistua mahdollisimman hyvin omassa työssään. Ravintola Lokin tilat ovat hienot ja persoonalliset. Tila on valoisa, joskin vastavaloa vähän liikaakin. Ruoka, niin kuin aina pitopalveluilla, tässä tapauksessa ravintolalla, oli erittäin hyvää. Kuvaus kokonaisuudessaan oli lämminhenkinen muutenkin kuin kelin puolesta. Erityisesti mieleeni jäi se kuinka kemiamme hääparin kanssa toimivat. Siis erittäin hienosti. Vaikkemme koskaan häiden jälkeen enää tapaisikaan, on kemioiden toimiminen tärkeää jotta rentous kuvaustilanteissa löytyisi hääpäivän aikana. Sisintäni myöskin lämmitti sulhasen puheenvuoro, joka ensiksikin oli hyvän puhujan tekemä, myöskin kaunis puhe hänen tuoreelle aviovaimolleen.

Tahdon toivottaa vielä paljon onnea avioliitollenne Minna ja Ville!

IMG_1248

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.