Vesikansa

Hääkuvausta tällä kertaa Hollolassa Vesikansan nuorisoseurantalolla. Kyseessä oli varsin yleinen kuvauspakettini johon sisältyy mm. vihkiminen, potretit ja juhlan kuvaaminen. Lisäksi kuvasimme First Lookin. Kahdeksan tunnin kuvaus on siinä mielessä mainio, että kaikki virallinen ohjelma saadaan siinä ajassa helposti pakettiin.

potretti (1 of 54)

Eräs asia on mielenkiintoista huomata tämän kesän hääkuvauksissani, nimittäin niistä jokaisessa on ollut ulkovihkiminen. Kirkkoa siis ei olla varattu vaan vihkiminen on haluttu juhlapaikalle. Mielestäni tällaiset vihkimiset ovat rennompia kuvata ja hääparitkin varmasti kokevat asian rennonpana. Myöskään juhlaväen ei tarvitse siirtyä eri paikkaan vihkimisen jälkeen.

vihkiminen (67 of 113)

Tämänkertaisista häistä jäi erityisesti mieleen potrettikuvauksessa käytetty miljöö sekä ansiokkaasti hommansa hoitaneet kaaso ja bestman, jotka pitivät hyvin myöskin kuvaajan ajantasalla. Hääpari oli tottakai upea, kemiat toimi hienosti välillämme. Tulihan siitä kehujakin tuoreelta avioparilta. Kiitos siitä. Hääkuvaus on kaikkea muutakin kuin kuvien ottamista. Ensisijaisen tärkeää on juurikin minun ja hääparin välinen kemia. Kaikissa tapauksissa toki tulen toimeen ihmisen kuin ihmisen kanssa, mutta joidenkin kanssa ajatukset menevät yksiin paremmin kuin toisten. Kuvaajana olen aina kiinnostunut vaihtamaan muutaman sanasen häävieraiden kanssa, kunhan se ei häiritse kuvaamistani. Tähän mennessä olenkin tavannut paljon niin mukavia ihmisiä nimenomaan kuvauskeikoillani.

Tahdon vielä toivottaa mitä parhainta onnea ja menestystä Katariinalle ja Jarnolle, olette huippu tyyppejä!

potretti (50 of 54)

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.