Meren läheisyydessä

potretti (16 of 29)

Sain taannoin kuvauspyynnön häihin Kotkaan. Se osuikin päivämäärälle, joka varmasti oli suosituin hääpäivä tänä kesänä. Nimittäin 18.8.-18 jäisi jopa itselleni mieleen helposti ja näin muistaisin AINA oman hääpäivämme! Näillä näkymin tämän kesän viimeinen helleviikonloppu oli myöskin tuona päivänä, kerrassaan upea keli!

Potretit kuvasimme Langinkoskella, Keisarin kalastusmajalla. Yleisöä riitti ainakin turistibussillisen verran, mutta ei se menoa haitannut! Tiivis kolme varttia meni mukavasti useampaa taustaa käyttäen. Näinpä myös tämän kesän säväyttävimmän hääauton. Terveisiä coupe mersedeksen omistajalle! Monen hienon yksityiskohdan joukosta mieleen jäi mm. tunnelmallinen koristelu ja hyvät puheet. Erityismaininta bestmanille! Tanssilattia oli myös aika-ajoin täynnä, joten siellä riitti kuvattavaa.

Vihki (5 of 78)

Juhla (435 of 489)

Juhla (408 of 489).jpg

Tuntien tullessa täyteen, tapani mukaan heitin hyvästit hääparille ja kiitin yhteistyöstä. Autoon istuessani ja aloittaessani kotimatkan, mietin että on tämä vaan hienoa hommaa.

Huikeasti onnea Mirva & Jussi!

potretti (28 of 29)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.