Häät jouluisissa tunnelmissa

Sain loppuvuodelle vielä yhden hääkeikan, aivan joulun kynnyksellä. Häät pidettiin Suomenlinnassa, missä en ollut aiemmin kuvannut saati edes käynyt. Tykkäsin paikasta, vaikka talvella se ei ehkä pääsekään oikeuksiinsa.

Lauttamatka oli jo kokemus sinällään. Paikanpäälle päästyäni suorastaan hämmästyin, koska sitä ennen käsitykseni paikasta oli, että saarella olisi vain vanha linna ja kirkko. Sen sijaan saarella olikin kokonainen kylä! Mitä ihmettä? Sivistävä matka siis.

Näihin häihin olin saanut ihan kutsun, mutta samalla minut tilattiin myös kuvaamaan potretti-9-of-9.jpghääparin viralliset potretit. Ulos emme jääneet kuvaamaan kylmän tuulen takia. Pakkastakin oli vähintään tuntuvasti. Potretit kuvasimme Myllysalin yläkerrassa. Upea juhlatila muuten! Voisin kuvata Suomenlinnassa pian uudestaankin, joten rohkeasti vain tarjouspyyntöä tulemaan 😊

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.