Husulan vintti

Kauden 2019 hääkuvaukset alkoivat osaltani  helmikuussa. Kuvauspaikkana oli tällä kertaa Husulan vintti, maalaisromanttinen juhlapaikka. Hyvällä maulla remontoitu vanha navetta. Uudistuksia on tehty nykyaikaa silmällä pitäen, unohtamatta kuitenkaan vanhanajan tunnelmaa. En ole aiemmin vieraillut kyseisessä paikassa, ihastuin kuitenkin samointein.

Todella lumisen ja kylmän talven keskelle tuli yllättäen lämmin jakso, aivan kuin juuri näitä häitä varten. Hääpari tarkeni näin paremmin olla kuvattavana ulkona, Husulan talvisessa miljöössä. Kuvaushetkemme oli mukava ja rento. Räntäsadekin lakkasi sopivasti ennen kuvauksen alkua. Olin miettinyt jonkusen kuvausidean etukäteen, mutta hyviä ehdotuksia tuli myös parilta itseltään kuvauksen lomassa. Arvostan tällaista vuorovaikutusta valtavasti, otan ideoita vastaan mielelläni. Tuleehan näin asiakkaan omat toiveet täytettyä varmemmin.

Talven hääkuvauksille on vielä tilaa, joten kannattaa vielä hyödyntää tämän ja ensi talven tarjous! Muista kuvausta varatessasi mainita ALE-15% (kuvauksen ollessa marras-huhtikuu välisenä aikana).

Onnea vielä Saara & Eetu!  potretti (35 of 35)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.