Kesäkauden 2019 aloitus

Yhtälailla kuin odotan kesää innolla, odotan myöskin sen myötä alkavaa hääkuvauskautta. Tasan vuosi sitten olin samassa tilanteessa ja kelikin oli vähintään yhtä upea.

Vantaan Pyhän Laurin kirkko oli minulle jo ennestään tuttu kuvauspaikka viime syksyltä. Mielestäni yksi hienoimmista kirkoista Suomessa. Lähiympäristössä on myöskin hyvä miljöö potretteja varten, joten kauemmas ei välttämättä tarvitse lähteä.

Hääjuhlan iloista luonnetta ei voi liikaa korostaa, mutta nyt oli niin ulospäin suuntautunut hääpari, että hymyä riitti koko päivän ajaksi, joka tarttui myös jokaiseen juhlavieraaseen 😊 Potrettikuvauksessa heitä ei tarvinnut paljoa ohjeistaa, niin hyvin heidän välinen kemia toimi. Ystävällisyys ja kohteliaisuus oli vahvasti läsnä, puhumattakaan hyvästä huumorista.

Juhlapaikkana Kotiseututalo Påkas toimi hyvin, mutta tilaa olisi voinut olla vähän enemmän. Keittiövastuussa olleet emännät hoitivat häämenun tarjoilun kiitettävästi, kakku oli näyttävä ja todella hyvänmakuinen! Näitten hyvyyksien jälkeen saimme kuulla hienoja puheita ja ei siinä kuvaajallakaan ollut kaukana etteikö olisi tullut tippa linssiin. Kuvauspäivän päätteeksi taltioin vielä häätanssin juhlapaikan ulkolavalla.

Rakkauden täyteinen päivä ❤ Onnea H & J!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.