Krouvin Lava

Seuraava hääkuvaukseni sijoittui suomalaiseen maalaismaisemaan, todelliseen kesänviettopaikkaan. Krouvin Lavan tansseissa jos missä saa vanhan kunnon kesämeininkiä. Paikka huokui tunnelmaa vaikkei nyt ollutkaan varsinaista tanssitapahtumaa. Tanssiaskelia kyllä jossain määrin otettiin hääparin johdolla.Ennen illan rientoja toimitettiin avioliiton siunaus samaisessa paikassa, lammen rannalla. Siinä kun odottelin ensimmäisenä pelipaikalla juhlaväen saapumista, paikalle lensi joutsenpariskunta. Ne laskeutuivat komeasti laulaen lampeen. Symboliikka oli miltei täydellinen. Aivan elokuvamaisesti linnut eivät kuitenkaan tulleet siunauspaikan viereen vaan ne uiskentelivat vastarannalle. Sää oli vähän kolea, pilvinen, muttei onneksi sateinen. Alkoihan sieltä juhlaväkikin valua paikalle seurakseni ja sainkin sitä myötä muutakin tekemistä kuin bongata joutsenia. Kuvasin saapuvia vieraita siihen saakka kunnes hääpari tuotiin kaikkien ihailtavaksi asiaan kuuluvalla menopelillä – vanhan ajan Valmetilla. Istuimena oli heinäpaali. Yksi mieleenpainuvimmista vihkimisistä varmasti minulle.Vihkimisen/siunaamisen jälkeen siirryimme sisälle juhlapaikkaan, Krouvin Lavalle. Tilaa tässä paikassa on hulppeasti, joten työskentely oli mukavaa. Hääparia kuvasin hieman jo ennen ruokailua, mutta enimmät kuvat otettiin sitten vatsat täynnä. Sain nauraakin mojovasti, sen verran huumorin kukka lensi kaasojen ja bestmanien liittyessä seuraamme. Hääparia on siunattu useilla huippuystävillä!Kesken potrettikuvausten paikalle ajeli myös Mr DJ, joten pian pääsimmekin kuuntelemaan ikivihreitä, toivekappaleita sekä tietenkin katsomaan häätanssin. Eräänlaisena ohjelmanumerona kuvaan melkolailla joka häissä ryhmäkuvia, jonka koen olevan hääpareille erittäin tärkeä asia. Sitä varten paikalla olenkin että kuvaan, mutta näissä hetkissä erityisesti näkee miksi minut on paikalle haluttu.

Minulla olikin sovittu kuvausaika täynnä, heti virallisen ohjelmiston päättymisen jälkeen, joten tutusti kamerat ja salamat kasaan. Hyvästit hääparille ja muutamalle muulle illan aikana tutuksi tulleelle. Alle tunnin ajelu kotiin valoisassa kesäillassa. Hienoa aikaa!

Onnea Heidi ja Tatu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.