Hausjärven kirkko ja Lepolan talo

Pidin hääkuvauksista hieman kesälomaa, vaikka ediointeja riitti aina heinäkuulle saakka. Pöydän tyhjennyttyä kuvista suuntasin siis jälleen kuvaamaan häitä, tällä kertaa Hausjärvelle ja ihan koko päiväksi. Tälle päivälle tilattu aurinkoinen keli saapui myös perille, joten senkin puolesta oli onnistunut päivä.

Sovimme hääparin kanssa että aloitamme First Look -kuvilla Lepolan talon miljöössä paria tuntia ennen vihkimistä. Se hetki oli erittäin tunteikas. Kuvaajakin meinasi hieman herkistyä, onneksi kuitenkin sain piilotella kamerani takana. Aivan huippua, että sain olla ikuistamassa Katrin ja Teemun ensikohtaamista heidän suurena päivänään! Siitä jatkoimme kuvaamaan potretteja muutamassa paikassa ja kirkolle mentäessä vielä muutama kuva. Vihkiminen tapahtui vanhassa Hausjärven kirkossa. Tunteikasta oli vihkimisenkin aikana, kahdesta lauluesityksestä puhumattakaan. Perinteinteisen häämarssin säestämänä hääpari asteli ulos kirkosta, miekkakujan läpi aina kohti hevosvankkuria. Kerrassaan upea tapa siirtyä juhlapaikalle, Lepolan talolle.

Nämä häät todentotta olivat sotilashäät, ja sen henkisenä ne jatkuivat vihkimisestä juhlan loppuun saakka. Pidän suuressa arvossa Suomen Puolustusvoimia, joten hyviäkin muistoja tuli mieleen sotilas-bestmanin toimiessa seremoniamestarina. Jämäkkää toimintaa myös muiltakin paikalla olleilta ammattisotilailta. Kuvasin hääohjelman lisäksi vielä potretteja muutamaan otteeseen juhlan lomassa sekä tietenkin Katrin ja Teemun upean häävalssin, johon oli panostettu hienosti.

Päivä meni nopeasti, heitimme hyvästit ja aloitin kotimatkan upeassa kesäillassa, auringon paistessa vielä melko korkealla.

Vielä kerran onnea Katri ja Teemu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.