Valokuvauksen intohimoinen harrastaja, haaveilija, tunteilija, hyvän huumorin ja kahvin suurkuluttaja.


Jonne Haverinen

jh(at)fotohaven.fi

Mun nimi on Jonne, rakastan valokuvaamista ja asun Lahdessa

Pienestä pojasta se lähti, kiinnostus valokuvaamiseen. Silloin aloin kuvata luontoa ja kaikkea itseäni kiinnostavaa. Kalastusreissuilla kamera oli aina mukana. Nuoruusvuosina kaverit saivat minulta takuuvarmasti kuvamateriaalia viikonloppureissuiltamme. Ja totta kai nyt kun olen oman perheen jo perustanut, olisi sääli olla kuvaamatta meidän reissuja ja juhlahetkiä.

Satunnainen kuvaaminen sai aikuisiällä vakavampia oireita, joten hankin ensimmäisen järjestelmäkamerani. Pian tutut pyysivät minua kuvaamaan syntymäpäiviä, valmistujaisia, hautajaisia ja häitä. Vastasin aina kutsuun ja sillä tiellä olen tänäkin päivänä.

Luonteeltani olen introvertti, mutta tutustun mielelläni uusiin ihmisiin. Olen tarkka työni laadussa ja muutenkin. Innostuva hetkessä eläjä. Uskon että kaikki tulevat toimeen kanssani ja sen eteen teen aina parhaani.

Potretit: Kuvaustyylini perustuu usein aitoihin hetkiin. Siksi tykkäänkin höpötellä ihmisten kanssa kuvatessa niitä näitä, jotta kaikilla olisi rento fiilis. Aina ei tarvitse poseerata paikoillaan, saa myös juosta ja hyppiä! Ohjaan ja neuvon tarvittaessa miten kuvissa kannattaisi olla. Yhteistyö on kuitenkin minusta parasta ja siksi aina rohkaisen kuvattaviani ilmaisemaan omat ideansa!

Dokumentaarinen kuvaus: Näissä olen kuin kala vedessä. Luonteeni on tarkkaavainen, joten se sopii tilannekuviin oikein hyvin.

Onko tarvetta uusille kuville CV:hen tai Tinderiin? Tai jokin kesäjuhla tuloillaan? Tiedät keneen ottaa yhteyttä.

Valokuvaan Lahdessa ja sen lähikunnissa. Tarvittaessa kauempanakin.