Kausi on tullut päätökseensä

Jotenkin näiden hääkuvausten myötä aika on kohdallani muuttanut käsitettään. Aika tuntuu menevän nopeammin, koska häiden kuvaamista odottaa kuin lapsena joulua sekä editointi ja kuvien luovutus asiakkaalle saa minut keskittymään tekemiseen niin paljon, ettei ajankulua tule ajatelleeksi.

Päätin hääkauteni lokakuun ensimmäiseen viikonloppuun. Sen myötä odotukset päivää kohtaan olivat jotenkin erityisen kovat. Ehkä jopa paineitakin omaa kuvausta kohtaan. Kaikki meni kuitenkin oikein hyvin ja kamojani autoon pakatessa illan päätteeksi mietin, ettei tämä hääkausi olisi paremmin voinut päättyä.

Yleensä häihin liittyy vahvana vaikuttajana sää, jota kyllästymiseen asti jauhan blogi-kirjoituksissani. Mutta niin se vain on, jos sää on hyvä niin asiat sen jälkeen vaan soljuu eteenpäin. Vastaavasti sään ollessa sateinen, vaikeuttaa se ainakin ulkona kuvaamista ja siirtymisiä. Tämän vuoden kesällä poikkeuksellisen hyvä sää toi uusia haasteita niin itselleni kuin juhlaväelle. Nimittäin ulkovihkiminen suorassa auringonpaisteessa sai toivomaan sitä pienintäkin pilvenhattaraa auringon eteen. Jos ei aurinko paistanut suoraan, oli ilman kosteusprosentti lähempänä sataa useana päivänä tänä kesänä.

Kaikki vaiva häitä kuvatessa oli kuitenkin sen arvoista, varsinkin siinä vaiheessa, kun luovutin valmiita kuvia asiakkailleni! Teen tätä teille ja suurella sydämellä 🙂

Onnea hirmuisesti tälle upealle parille!

juhla (467 of 468)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.