Erilainen vuosi

Olihan hienoa päästä tositoimiin hääkuvauksissa kuukausien tauon jälkeen! Korona-rajoitukset muuttivat minunkin suunnitelmia. Sovittuja hääkuvauksia joko siirrettiin seuraavaan vuoteen tai peruttiin kokonaan. Kesäkuussa kuitenkin pääsin tuttuun työhöni, tällä kertaa Kärkölän maalaismaisemiin.

Voin sanoa, että olo oli kuin työntekijällä, joka pääsi takaisin unelmaduuniinsa pitkän työttömyyden jälkeen. Vaikka olen kuvannut muuta hääkuvauksien välissä, ei tämän iloisen juhlan tunnelmaa muualla pääse kokemaan. Harrastajakuvaajana osaa arvostaa jokaista kuvauskeikkaa hyvin paljon 🙏🏻

Hääkauden avaus sujui hyvin, ei oikeastaan edes jännittänyt. No jännitti.. Sen huomaa siitä kun pitkin viikkoa, aina hääpäivään saakka alan valmistelemaan välineitä kuntoon ja miettimään mitä suunnilleen tyylikästä pukisi päälleen hääparin tärkeänä päivänä. Nämä asiat aina hieman stressaa, mutta siitä syystä valmistaudun ennemmin ajoissa kuin vasta lähtöpäivänä. Tätä päivää varten tutustuin kuvauspaikkoihin etänä, kuten jo koko kevään teemaan kuului. First lookin kuvasin upean lehmuskujan keskellä ja siitä jatkettiin myös potrettien kuvaukseen.

Vihkiminen tapahtui juhlapaikalla, Etu-Koskelan tilan edustalla. Itse juhlaa siirryttiin pitämään navetan vintille. Voin sanoa, että yksi upeimpia juhlatiloja missä olen kuvannut!

Keli oli tuttu, kaunis kuin morsian. Aivan mahtavaa Suomen kesää parhammillaan. Kuvaajan näkökulmasta puolipilivinen sää on hankala. Vaikka ei pitäisi valittaa, eihän sentään satanut. Kuvia tuli ainakin useammassa eri valossa. Monipuolista? No varmasti! Lämpötila ei ollut tuona viikonloppuna hirveän paha, mutta otsani punoitti keikan jälkeen melko mukavasti. Ensi kerralla ehkä aurinkorasvaa?

Mitä parhainta onnea, Niina & Vili ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.